Mexicansk catering til store og små selskaber

Vi leverer maden der hvor du ønsker

Er du ved at arrangere en stor fest, hvor der skal serveres et lækkert måltid for alle gæsterne? Eller har du inviteret nogle venner over til en middag, hvor du gerne vil forkæle dem med autentisk mexicansk mad – lavet af professionelle? Uanset hvad anledningen er, og hvor stort selskabet er, så kan vi ved Restaurant Señorita tilbyde catering af vores mange forskellige og smagfulde mexicanske retter.

Vores restaurant ligger midt på Vesterbro, og vi kan derfor tilbyde catering til arrangementer i hele København, herunder på Frederiksberg og Nørrebro.

​Udfyld vores formular

Vi vender hurtig tilbage

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bestil catering

margarita

Tlf: +45 33 24 64 54

E-mail: info@restaurantsenorita.dk

maracas
chilli
llama
green-chilli'
tabasco

Catering til ethvert arrangement og fejring

Skal du holde en fødselsdagsfest, et bryllup, et jubilæum, en konfirmation eller noget helt andet? Så kan vi levere maden. Vi kan stå for mad til alle former for fester og arrangementer, og vi kan tilpasse vores mexicanske madlavning, så den passer præcist til dit arrangement.

Vi kan eksempelvis tilbyde vores Taco Parti, der indeholder tacos ad libitum samt fri øl og sodavand i to timer. Dette tilbud kan vi levere for selskaber på helt op til 150 personer, med en kuvertpris på 349 kr.

Hvis du driver en virksomhed og ønsker at forkæle dine ansatte med en fast frokostordning, så kan vi også tilpasse vores catering hertil. Uanset hvor ofte, du ønsker at få leveret mexicansk til frokost i jeres virksomhed, så kan vi lave en fleksibel ordning, der imødekommer jeres behov.

Kontakt os og bestil mad til festen

Hvis vi skal hjælpe dig med at levere et velsmagende måltid til dig og alle dine gæster, så ring til os allerede i dag og fortæl os om, hvad du har brug for. Vi ser frem til at stå for catering af maden til dit arrangement, så vi kan hjælpe dig med at skabe den perfekte begivenhed for dine venner og familie.

Adresse

Restaurant Señorita
Istedgade 49-51
1650 København V

Åbningstider​

Mandag​

Lukket

1. mandag i hver måned: 12.00-23:00​​

Tirsdag

12.00 -23.00​

Onsdag​

12.00 -23.00​

Torsdag​

12.00 -23.00​

Fredag​

12.00 -00.00​

Lørdag​

12.00 -00.00​

Søndag​

12.00 -23.00​

CVR-nummer: 32971563