Traditionel mexicansk mad lavet fra bunden

Frokost tilbud

Fra 12.00 til 16.00

kaktus

Alle super nachos med kylling, okse, mix

Alle quesadilla med kylling, okse, mix og vegetar​

-30% rabat​

Tacos, burritos, chili con carne og meget andet

Elsker du mexicansk mad, og er du derfor på udkig efter en restaurant, der laver lækre og smagfulde tacos, tortillas, burritos og chili con carne? Så kan du altid komme forbi Restaurant Señorita på Vesterbro. Her laver vi nemlig hjemmelavet traditionel mexicansk mad, og du kan enten komme og spise i vores restaurant i Istedgade, eller du kan bestille det hjem til dig på Nørrebro, Frederiksberg eller et andet sted i København.

Vi laver mexicansk mad med en stor kærlighed til de klassiske dyder. Vi bruger derfor kun friske råvarer, som sikrer de mest smagfulde oplevelser i alle vores forskellige retter. Vores madlavning er derfor perfekt til dig, der elsker autentisk mexicansk mad.

maracas
chilli
llama
green-chilli'
tabasco

Taco Fiesta – mexicansk mad ad libitum

Hvis du slet ikke kan få nok af mexicansk madlavning, kan du benytte dig af vores tilbud, Taco Fiesta! Her får du nemlig serveret tacos ad libitum for kun 189 kr. pr. person (min. 2 personer). Så kan I komme og prøve alle vores forskellige velsmagende tacos med kylling, oksekød, salsa, salat, creme fraiche, guacamole og meget andet – serveret med ris og majstortillas.

Vi har derudover et stort udvalg af forskellige retter a la carte. Du kan eksempelvis bestille chili con carne, nachos, burritos, quesedillas, chimichangas og meget andet. Disse rettet kan du enten nyde i vores restaurant, som summer af en autentisk atmosfære, eller du kan få det leveret som takeaway, hvis du hellere vil spise derhjemme.

Bestil et bord allerede nu

Hvis du vil bestille et bord i vores hyggelige restaurant, så du kan prøve vores fantastiske mexicanske mad, så er du velkommen til at ringe til os. Hvis du ønsker at få maden leveret derhjem, kan du ligeledes ringe herind, og så sørger vi for at få gang i din bestilling med det samme. Prøv mexicansk mad fra Restaurant Señorita – du kommer ikke til at fortryde det!

Adresse

Restaurant Señorita
Istedgade 49-51
1650 København V

Åbningstider​

Mandag​

Lukket

1. mandag i hver måned: 12.00-23:00​​

Tirsdag

12.00 -23.00​

Onsdag​

12.00 -23.00​

Torsdag​

12.00 -23.00​

Fredag​

12.00 -00.00​

Lørdag​

12.00 -00.00​

Søndag​

12.00 -23.00​

CVR-nummer: 32971563